Vrouwen daten. Natuurlijk ben je aardig – de meeste mensen zijn dat. Nou en? Deze kwaliteit is er een die je gevoel reflecteert dat je een man bent die het waard is om te kennen en je aandacht van vrouwen verdient. Maar geloof je echt dat vrouwen aandacht besteden aan wat jij denkt dat je verdient? Aardig zijn is niet genoeg. Oke, prima, je bent aardig, maar je moet ook interessant zijn.

Geloof me: je hoeft absoluut geen eikel te zijn om vrouwen aan te trekken! Het is zelfs zo dat vrouwen niet van eikels of
agressieve mannen houden en die dus ook nooit zullen daten. Ze worden aangetrokken door uitdagende, interessante mannen. Dat is alles. Je kan interessant, uitdagend en nog steeds een aardige man zijn. Wees jezelf maar houd in gedachten dat deze belangrijke dingen die het verschil kunnen maken tussen een gewone aardige man en een succesvolle:

Welke vrouwen daten mannen?

1. Vrouwen houden van een man die een UITDAGING is… de snelste en gemakkelijkste manier die ik ooit heb gehoord om een vrouw te laten weten dat JIJ de man bent die ze moet achtervolgen is om vrouwen te laten weten dat je succesvol bent
met vrouwen. Wees een aardige vent, maar wel één die begeerlijk is. 🙂

2. De meest effectieve manier om een vrouw te benaderen en haar aantrekkingskracht voor jou aan te wakkeren is haar een
COMPLIMENT op haar uiterlijk te geven. Dit kan desastreus zijn als het verkeerd gedaan wordt… maar zoek gewoon iets bij haar wat je echt speciaal en anders vind aan haar. Je geeft aandacht, en je krijgt er aandacht voor terug terug!

3. Niet agressief zijn betekent niet dat je moet wachten tot madam in je schoot valt. Je moet wat initiatief nemen. Wees zelfverzekerd (maar niet echt verwaand) en eerlijke interesse tonen in iets over een vrouw.

4. Het best verkopende genre boeken in de wereld is romantiek… omdat vrouwen van romantiek houden. Dus praat niet over sport! Als je niet het type man bent dat poëzie leest of kan praten over de maan of over de geur van
verbrande boombladeren, doe het dan niet. Je kunt haar een mooie bloem aanbieden, genieten van goede muziek of zelfs haar hand aanraken op een delicate manier is heel romantisch.

5. En praat niet alleen over jezelf. Wil je dat ze naar je luistert? Luister dan eerst goed naar haar als ze gehoord wil worden. De meest effectieve manier om interessant te zijn is vragen stellen en luisteren. Houd in gedachten dat vaak (niet altijd, maar heel vaak) als een vrouw je vertelt over een probleem dat ze heeft, ze niet naar jou kijkt voor de oplossing. Wat? Slaat dat nergens op? Waar ze dan vaak naar op zoek is, is comfort en geruststelling en weten dat JIJ er bent.

6. Een van de belangrijkste dingen in dating is om vrouwen te benaderen die geïnteresseerd zijn in daten en vrouwen die geïnteresseerd lijken te zijn in jou. Probeer geen snoepjes te verkopen aan iemand die op zoek is naar pinda’s en verspil je tijd niet aan vrouwen die nog steeds beïnvloed zijn door hun ex relaties. Je wilt toch niet alleen maar een schouder zijn om te huilen? Je leeft maar één keer, dus leef je leven goed!