Alleenstaande vaders. Het probleem met pas gescheiden ouders is dat ze te lang wachten om weer uit te gaan door te klagen dat ze het zo druk hebben. De echte reden is hun angst, omdat hun vorige situatie meestal zo vervelend was, ze hebben geen sterk genoeg ego om afwijzingen van zich af te laten rollen.

Zelfs als alleenstaande vaders beginnen te daten.

In de meeste gevallen doen ze dit om de verkeerde redenen. Sommige alleenstaande ouders denken dat ze in competitie zijn met hun ex, vooral als ze werden verlaten voor een jongere partner. Ze kunnen ook een spel spelen om aan de ex te bewijzen dat ze begeerlijk zijn door met zoveel mogelijk mensen te daten. Ga niet daten niet voor emotionele wraak, om gevoelens van eenzaamheid of om je begeerlijkheid te bewijzen aan anderen.

Na een scheiding, zijn beide partijen getent om bijna elke week of maand van partner te veranderen. En zijn niet in de stemming om met iemand een compromis te sluiten. Maar na een tijdje voelen vooral alleenstaande vaders de behoefte aan een levenspartner en een moeder voor hun kinderen te hebben.

Als je een alleenstaande vader bent en je bent vastbesloten om iemand te vinden voor een langdurige relatie moet je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt omdat je nu niet alleen bent, je maakt de keuze niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen.

Gouden tips voor alleenstaande vaders.

Er zijn een paar gouden regels om te overwegen. Die kunnen je helpen om de beste moeder voor je kinderen te vinden en de beste minnaar voor jou:

1. Er is geen betere afknapper voor een potentiƫle minnaar dan een persoon die erop staat om in het verleden te blijven hangen, maak een regel voor jezelf dat je je uiterste best doet om het verleden niet mee te slepen in nieuwe relaties.

2. Je kinderen zijn de belangrijkste prioriteit in je leven hou ze daar, wat er ook gebeurt!

3. U bent voorzichtig geweest om uw kinderen voor te bereiden op het feit dat u een ander leven zult gaan hebben dan het dat met hen. Maar vergeet niet om hen te laten begrijpen dat ze uw liefde nooit zullen verliezen, alleen een deel van jullie tijd samen.

4. Kies ervoor om alleen vrouwen te daten die op zijn minst al een kind hebben. Een vrouw zonder kinderen zal niet begrijpen wat jij en je kinderen nodig hebben en zal niet al te veel geduld hebben. Vergeet niet dat kinderen het beste zijn wanneer het erom gaat te ergeren, en in de eerste fase zal je nieuwe date als een doelwit voor uw kinderen zijn.

5. Laat je partner niet babysitten. Om kinderen veilig te houden, is het noodzakelijk om in staat te zijn om hen te disciplineren. Het is te vroeg voor uw partner om uw kinderen discipline bij te brengen.

6. Probeer je in conflictsituaties te verplaatsen in je partner, diplomatiek te zijn met je kind en probeer onpartijdig te zijn. Zoek de gulden middenweg om de problemen tussen hen op te lossen.

7. Kies uw partner nooit alleen omdat zij goed kan opschieten met je kind. Je moet iemand vinden voor u en UW KIND. Onthoud dat het beste voor je kinderen is en ooit zal zij hun stiefmoeder worden. Dus zoek een vrouw waar je je tot aangetrokken voelt, een vrouw die je interessant vindt en die bereid is om je kinderen ook te accepteren.

8. Geef ook aandacht aan haar kinderen, en vergeet nooit dat zij de belangrijkste prioriteit van haar leven zijn.